Veien til et bedre liv

Kurs

Jeg tilbyr flere forskjellige type kurs. Nedenfor kan du lese om de forskjellige kursene.

Prisene finner du i menyen. 


Kurs jeg underviser er blant annet:

Et stort spekter av kurs til personlig og spirituell utvikling, som går fra Reiki til astroterapi og sjamanisme.

Rainbow Reiki 1. og 2. grad

Utdanning i Rainbow Reiki 1. Dan Master lærer

Foreldre og barn

Yrke og suksess

Kjærlighet og parforhold

Sjamanisme for det moderne mennesket

Runekurs

Natura Feminina

Din intuisjon og medialitet.


Ønsker du å bli kjent med din intuisjon og Mediale talenter eller er du interessert i åndelig utvikling?

Vi alle har mediale evner og enkelte har kontakt med disse fra fødselen av.

De fleste mennesker er ikke helt bevisst over dette.

Min kollega Lene og undertegnede har det mange kaller medfødte evner, men jeg hadde satt lokk på dem i mange år.

Jeg visste ikke hvordan jeg skulle håndtere disse evner.

Etter hvert oppdaget jeg at det var en stor del av meg og et viktig tema jeg måtte inkludere i mitt liv for å være hel og lykkelig.

Lene har alltid brukt sine evner hele livet, men møtt mange utfordringer med dømmende mennesker oppgjennom sin oppvekst.

I dag jobber vi i Wisdom of light (Lene og Yasmine) med kurser til å hjelpe andre mennesker til å utvikle sine mediale talenter, intuisjon og med sin åndelighet.

Hva får du ved å delta?

- Metoder for å oppdage dine talenter og intuisjon med flere øvelser.

- Forståelse med hva slags form av sensitivitet du har.

- Verktøy for å skape ro i dine tanker som meditasjon og healing.

- Du vil få mulighet til å bli kjent med en av dine evner og hjelp til å jobbe med dem videre.

- Ikke minst være med på en hellig tromme reise med deres guider og oss.

Dette blir en spennende helg med mye lærdom om deg selv og et sted inn i ditt potensiale.

Det blir en begrenset gruppe og det blir første mann til mølla prinsippet.

Du reserverer din plass ved å fylle inn skjema under.

Det er en bindende påmelding.

Adresse .

Grønsetveien 8

3090 Hof.

Vi starter begge dager fra kl 10.00 til 17.00

Betaling av kurset skjer mot fakturaen du mottar via e-mail.

Kurskostnaden må betales senest 14 dager før kurs start.

Er du interessert ta kontakt


Kurs i Rainbow Reiki®

Alle kan lære Rainbow Reiki®. Vi garanterer at du lærer å helbrede med dine hender etter kun ET weekendseminar!

Forebygg sykdom - styrk din helse - velvære

Reiki er et Japansk utrykk som betyr "Spirituell livs energi". Dr. Mikao Usui utviklet et system i begynnelsen av 1920 der man bla. kanaliserer livsenergi (Reiki) gjennom sine hender for bruk til healing. Reiki helbreder gjennom å hjelpe de naturlige livsprosesser. Reiki kan ikke gjøre skade og kan derfor benyttes av alle etter man har gått gjennom en trening og innvielser.

I 1989 begynte Walter Lübeck å utvikle Rainbow Reiki med tradisjonell Usui Reiki som fundament. Gjennom omfattende studier av røttene til Reiki, Sjamanisme, Feng Shui, meditasjon, state-of-the-art kommunikasjonsmetoder og spirituell psykologi/psykoterapi for personlighetsutvikling, utviklet han Rainbow Reiki som i dag er en verdensomspennende metode for healing og personlighetsutvikling. Walter Lübeck er en spirituelt opplyst og realisert mester som har skrevet 25 bøker utgitt på over 20 språk og han er en autoritet innen alternativ medisin.

Det som bla. kjennetegner Rainbow Reiki er praktiske og effektive løsninger på konkrete problemer samt en målrettet personlighetsutvikling. Rainbow Reiki har bla. unike metoder som Karma Clearing, Astral Reiser, Astro Terapi, Krystall Healing, harmonisering av allergier, oppretting av skjeve hofter, balansering av atlasvirvel, effektiv behandling mot ulike typer frykt m.m. Rainbow Reiki systemet har mange muligheter for videreutdanning og spesialisering.

Hvorfor Rainbow Reiki®?

Det unike med Rainbow Reiki® er effektive verktøy for ulike problemer! Tilpasset et hektisk og krevende samfunn og det moderne menneske.

Rainbow Reiki® tilbyr healingsverktøy, personlig- og spirituell utvikling satt inn i et målrettet og profesjonelt system. Undervist på en pedagogisk måte slik at det du lærer kan benyttes i hverdagen, der du har behov for hjelp. F.eks. med ryggsmerter, slitenhet eller oversensibilitet.

Eksempel på personlighetsutvikling er å finne løsninger på problemer og vokse ut av disse, slik at du ikke gjentar de samme feilene igjen og kan bryte ut av fastlåste mønster!

Rainbow Reiki® 1. Grad

Er grunnseminaret i Rainbow Reiki® systemet.

Du får grunnleggende kunnskap for hvordan skape god helse. Hvordan gjøre effektiv utvikling slik at du kan forbedre ditt liv! Lær å gjøre daglig behandling med deg selv for å lade opp batteriene og aktivere kroppens egne selvhelbredende egenskaper.

Du får hjelp til å oppdage kraften i deg, få mer energi og en del metoder for å starte å bli mer selvbevisste.

Dette er et fantastisk seminar og var starten på grunnmuren for å ta vare på min helse, velvære og overskudd. Kanskje det kan hjelpe deg også?

Metodene er enkle å bruke og kan benyttes i hverdagen for å hjelpe deg selv og andre mennesker. Få innsikt i fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle årsaker til helseproblemer, slitenhet, mangel på mening og dårlig selvbilde og hvordan praktisk gjøre noe med det.

Rainbow Reiki® 1. Grad

Ble mitt første møte med Rainbow Reiki® i 2005. Jeg befant meg i dyp depresjon og angst, med store kroppslige smerter, men i denne kurs, fant jeg mine første verktøyer i min vei ute av Chaos.

Rainbow Reiki® har gitt meg verdifull kunnskap, effektive verktøy og livslang visdom på så mange områder - både på veien tilbake til livet, bedre helse, praktisk psykologi, relasjonsbygging og så mye MER!

Rainbow Reiki® 2. grad

Forandret mitt liv og har vart en av mine favoritt seminarer fra Rainbow Reiki® tradisjonen.

En spennende healing seminar som forutsetter at du har tatt Rainbow Reiki 1. grad.

I Rainbow Reiki® 2. grad lærer vi deg alle metoder og symboler i tradisjonell Usui Reiki

Fjernbehandling. Karma Clearing, chakra lære og mange andre metoder og teknikker som hjelpe deg å jobbe målrettet på dine temaer.

Om det er helseproblemer, slitenhet, mangel på mening, kronisk utmattelse, kroppslige smerter, stort stress både privat og på jobb eller dårlig selvbilde.

Metodene er enkle å bruke og kan benyttes i hverdagen for å hjelpe deg selv og andre mennesker. Få innsikt i fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle årsaker til dine plager og lærer også hvordan praktisk gjøre noe med det.

Du lærer også å normalisere allergier og matintoleranser. I tillegg lærer du å normalisere atlasvirvelen, klikkende kjever og spenninger i det kraniosakrale system og tverrfeltsmuskelen. Og Mye mer.

Ta kontakt hvis du vil vite mer.