Veien til et bedre liv

Tjenester

Her kan du lese mer om noen av mine tjenester: Coaching/Livsveiledning, husrens, sjamanistiske familiekonstellasjoner og trommehealing. Du finner prisene øverst i menyen.

Coaching/Livsveiledning

Jeg hjelper mennesker å finne seg selv ved å se nye perspektiver i livet.

Noen ganger er det ikke noen vei ut, som ved alvorlig kronisk sykdom, men omorientering kan bidra til å bringe fred og aksept over situasjonen. Dette gir lettelse og nødvendig styrke til å invitere gode situasjoner tilbake i livet.

Uansett hva man ønsker, om det er aksept eller å utvikle seg på personlig eller spirituell plan, bør bevisstgjøring være førsteprioritet. Det er ikke nok å være villig til å gjøre en forandring, du må kunne identifisere hva som må forandres for å forbedre livet ditt eller en situasjon. Dette kan være vanskelig når man er emosjonelt engasjert i situasjonen, derfor trenger man noen som kan opplyse veien din på vei ut av mørket. Jeg er gjerne ditt lys og kompass så lenge du trenger meg ved din side.

Et av mine kompetanseområder er kvinner og femininitet. Et eksempel er den unike treningen "Natura Feminina". Her er mitt fokus å hjelpe deltakerne til å bli kjent med deres åndelige arv og magien knytt mot det å være kvinne. Slik at de som moderne kvinner kan leve med god helse, en jobb de liker, selvtillit og være lykkeligere - til tross for det økende presset fra den moderne verden og samfunnet.

Kvinner blir en helbredende gave for sine omgivelser på en unik måte når de tar tilbake sin feminine kraft og magi. Mange kan oppleve at det kan blir flere nærende øyeblikk, mindre stress og mer glede. Alle har denne evnen, men alt starter med et valg.

Jeg har vært der, hele min reise fra fortvilelse og depresjon til glede og lykke har vært lang, fylt med mye smerte, mange tårer og angstfylte perioder. Det har vært hardt arbeid og mange tilbakeslag, men i dag kan jeg si uten tvil at det hele har vært verdt det. Jeg har fått enorm lærdom ut av det. Det har gjort meg sterkere, visere, lykkeligere og gitt en ny sult på livet. I tillegg har jeg blitt bedre kjent med meg selv, hva jeg virkelig vil og er ikke lenger redd for å si det.

I dag kan jeg hjelpe deg å starte den mest fantastiske reisen i ditt liv, reise til ditt potensiale. 

Husrens

Når er det tid for en husrens?

Hvis du opplever en plutselig endring hjemme, som for eksempel at huset plutselig føles kaldt og ubehagelig. Hvis uforklarlige og merkelige ting skjer, som at elektriske gjenstander og lyspærer lever sitt eget liv eller blir ødelagt uten grunn. Noen opplever hodepine, at de blir slitne eller mister energien når de kommer hjem. Andre forteller at det føles som om de ikke er alene. Voksne, barn og dyr kan sanse uforklarlige forandringer. Det kan være energier fra tidligere hendelser, eller at ekko av ukjente eller kjente situasjoner sitter i veggene eller i gjenstander. Dette forekommer både i nye og gamle hus.

Hva er en husrens?

Det er en energetisk rengjøring av både hus og gjenstander ved hjelp av røkelse, lys, hjelpere og enkelte ganger tromming. Det som er viktig her er at klienten tar valget om å gi slipp på det som er i huset.

Hos meg for du råd og veiledning i tillegg til selve rensingen.

Pris: 5500.-

For mer informasjon eller bestilling ta kontakt.

Sjamanistiske familiekonstellasjoner

Hva er egentlig sjamanistiske familiekonstellasjoner?
Det er en form for gruppeterapi som tar utgangspunkt i dynamikken blant medlemmer av en gruppe, et slags rollespill. Terapiformen kan brukes i en rekke situasjoner: familie, parforhold, foreldre/barn, jobb, husdyr, horoskop osv.

Hvordan kan dette hjelpe deg?
Med denne behandlingsmetoden kan en spesialutdannet terapeut, som kalles konstellatør, harmonisere forskjellige tema i ulike relasjoner. Det er en meget spennende og interessant behandlingsform.
Hva skjer i en konstellasjon?

En familiekonstellasjon innebærer en del forarbeid gjennom samtaler og andre metoder for å gi konstellatøren et overblikk over klientens situasjon og bakgrunn. Dette danner grunnlaget til selve familiekonstellasjonen.

Selve oppstillingen foregår gjennom opplevelsen av å delta i et slags rollespill som kalles en konstellasjon. Den som eier konstellasjonen (klienten) velger ut hvem som skal representere medlemmer i familien i dialog med konstellatøren.


Klienten får observere dynamikken i konstellasjonen utenfra og får dermed mulighet til å bearbeide opplevelser underveis, og ikke bare minner eller tanker som dukker opp.
Deltagerne får følge sin egen intuisjon og det gis en mulighet til å fornemme de virkelige familiemedlemmenes følelser, selv om deltagerne aldri har møtt familiemedlemmene (som ofte kan ha gått bort lenge før) og kjenner lite til dem. Ikke desto mindre beror metoden på at deres reaksjoner vil danne en nyttig ramme for klientens opplevelse. Deltagerne har følelser og ideer de ikke kan forklare og som brukes til å reorganiserer konstellasjonen.
Konstellasjonen er en struktur. Den beskriver relasjoner, energier og forbindelser mellom personer og dyr, eller ting. I løpet av oppstillingen brukes forskjellige healingteknikker for å harmonisere vanskelige situasjoner/relasjoner.
Historien som utspiller seg er ikke nødvendigvis 100 % identisk med virkeligheten, men gir et klart bilde av dynamikken i familien. Dette gir klienten stor innsikt og dyptgripende healing.
Deltagerne som representerer de ulike familiemedlemmene får også dyptgripende healing.
Terapiformen kan brukes i alle former for relasjoner for eksempel:
Familie, jobb, venner, planetene i horoskopet, skoleklasser, husdyr, enkelte tema som går i generasjoner,
parforhold,
foreldre/barn,
jobb,
kolleger,
husdyr,
forståelse av helsetilstand,
helsetilstander som forekommer i flere generasjoner.En familieoppstilling er en ganske omfattende prosess og starter med en planlegging mellom terapeut og klient. En til to uker etter dette avholdes selve familieoppstillingen, den varer ca 1-2 timer og følges så opp med coaching.

Pris: 
Klientpris 2000 kr, inkludere ca.5 timers før- og etterarbeid
Statister og observatører 150kr
For timebestilling, ta kontakt på telefon: 46422329,
eller e-mail: post.helhetsterapi@gmail.com

Trommehealing

Trommehealing er en sjamanistisk arbeidsmetode. Der trommer har en sentral rolle.

Siden en trommehealing i utgangspunktet er en spirituell opplevelse, bruker sjamanen frekvenser og rytmer til å nå de underbevisste lagene. Eksempelvis vil trommens rytme minne oss om da vi lå i mors mage. Dette gir oss en trygghetsfølelse, som er nødvendig for å gå i dybden av vår underbevissthet.

Våre tanker og holdninger er, ifølge psykologien, styrt av vår underbevissthet og mange spirituelle tradisjoner. Derfor er det viktig å gi slipp på negative følelser og holdninger for å beholde en sunn psykisk og emosjonell helse. Man kan oppleve behandling på ulike måter, noen blir følelsesladde, andre avslappet, og mange får en annerledes forståelse av temaene som ble behandlet under trommehealingen.  Ta kontakt om du vil vite mer. 

.