Veien til et bedre liv

Om meg

Hei. 

Mitt navn er Yasmine Gomez-Salazar, og jeg er en spirituell lærer og Coach.

En av mine ekspertiser er å jobbe med kvinner og kvinnelige temaer. Jeg jobber på tre språk: Norsk, Spansk og Engelsk.

Jeg hjelper deg å designe ditt liv, ved å veilede deg til å strukturere dine ideer og drømmer så du kan gjøre dem til virkelighet.

Hele min reise fra fortvilelse og depresjon til glede og lykke har vært lang, fylt med mye smerte, mange tårer og angst. Det har vært hardt arbeid og jeg har hatt mange tilbakeslag, men i dag kan jeg si uten tvil at det hele har vært verdt det. Jeg har fått enormt lærdom ut av det, det har gjort meg sterkere, visere, lykkeligere og med ny sult for livet. Jeg har også blitt bedre kjent med meg selv, hva jeg virkelig vil og er ikke lenger redd for å si det. Og ikke minst så har jeg funnet en ny bestevenn i meg selv.

Jeg er opprinnelig fra Venezuela men har bodd i Norge siden 1988.

Når jeg jobbet på sykehuset savnet jeg det holistiske synspunktet. Jeg følte at vi reparerte kroppen, som i seg selv var en fantastisk oppgave, men hvem reparerte sjelen?

Vi vet i dag at sjel og kropp er lenket sammen. Dette var grunnen til at jeg i 2005, etter en arbeidsulykke som drastisk og plutselig endret livet mitt, var nødt til å lete etter alternative løsninger hvis jeg skulle overleve.

Dette var begynnelsen på den mest fascinerende reisen i mitt liv. Reisen som skulle gi meg livet mitt tilbake.

I mer enn 15 år har jeg studert og fordypet meg i diverse områder av komplementærmedisin, fra soneterapi til coaching og sjamanisme.

I dag hjelper jeg mennesker med å finne sine egne livsbehov, og veilede dem til å finne sin mening i livet, med de samme gode verktøyene jeg brukte for å finne mine.

I min praksis kombinerer jeg det beste av min kunnskap og erfaring etter alle disse årene med utdanning og kamp som i dag er lagt bak meg. Av erfaring vet jeg at det emosjonelle, mentale, fysiske og det med psykiske er like viktig og nødvendig for å hjelpe klienter og studenter til å bli hel igjen og til å gi dem all den hjelpen de trenger. Alt dette er ting jeg tar med meg for å hjelpe deg å nå dine mål.


Min utdanning:

Over 15 år med Studie og Erfaring

FDL90 coach 2019

White Feather® Ritual Mester 1.Dan 2019

Clearing Terapi 2018

Student av Ursjamanisme for det Moderne Menneske siden 2017

White Feather sjaman prestine og lærer Lisensiert 2016 og 2017

Ryggsøyle terapi (AMH) 2016

RR Feng shui 2014

Rainbow Reiki® 2. Dan Master lærer 2013

Phoeniks Life coach 2012

SNLP 2010

Love and relations 2009

Astroterapi 2008

Rainbow Reiki® 1. Dan Master lærer 2008

TRS Meditasjon og behandling 2008

Kanalisering - Reading 2006

Sonoterapeut vesterenz skole 2005

Regresjon 2005

Utdanning inne helse ferdig 2003

Satya Reiki 1 og 2 1999

Hotel management USA 1985

.